Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Kristin - 16 juni 2011 08:40

Ojdå, här slarvas det för fullt. Bloggen går minst sagt på halfart, verkar som om den redan tagit semester, haha!


Det är sommar och jag njuter i fulla drag. Trots att det händer en hel massa halvtrista saker omkring mig så måste jag försöka hålla huvudet kallt, se livet från den ljusa sidan och ta emot den kärlek jag får av min Johan. Jag försöker att planera så lite som möjligt, ta dagarna som det kommer och hoppas att jag får ut så mycket av sommaren som möjligt ändå. Det brukar vara jag som planerar och fixar med midsommarfesten, det är jag som vill ha massor med folk hemma. Men i år finns inte gnistan där, jag orkar inte och det känns verkligen underligt, det är inte likt mig. Ett tag tänkte jag att jag skulle ordna fest iaf och att jag säkert skulle hitta krafter någonstans. Men förra helgen kom det över lite folk som jag normalt inte umgås med. Direkt kände jag stressen och prestationsångesten flåsa mig i nacken och då insåg jag snabbt att någon midsommarfest blir det inte i gamla boo iaf. Synd, verkligen synd, men jag måste nog lyssna på kroppen och försöka ta det lite shill i år.


Jag har ingen häst att rida på i sommar. Trots att vi hade planerat allt så bra i vintras så slutade ändå allt i pannkaka. Blomsis ben är fortfarande långt ifrån bra så hon får snällt njuta av ledigheten och lulla runt i hagen med sin polare Tickan. Ingen av dem ser ut att misströsta. Med tanke på att det känns som att hela kroppen går på sparlåga så ska faktiskt även jag försöka ha lite sommarlov från hästarna. Jag tar mig till stallet varannan dag (vi biolightar Blomsis ben varannan dag) och det känns lagom just nu. Det blir inga långa stunder, men lite pyssel och lite tömkörning av Sune då och då. Har fått fint erbjudande att låna pålle under sommaren, men det tar stopp, jag får prestationsångest direkt och undrar om jag verkligen har tid... Nä, jag behöver sommarlov jag med! Detta året måste jag försöka att planera mindre, låt saker och ting komma och njut av stunden.


Jag jobbar några veckor till innan jag har 3 veckors semester. En av de tre veckorna ska vi försöka åka utomlands. Var vet vi inte. Jag vill gärna till Italien, Johan vill gäna till Pärnu i Estland. Ukraina är oxå ett av förslagen... Hmm, jag vill iaf kunna slappa vid en pool samtidigt som jag vill se lite nya saker. Vi får väl se vart vi hamnar till sist...


Nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer, fantasin tog helt slut. Men nu har jag iaf visat mig här igen litegrann. Vi får väl se hur lång tid det tar tills nästa inlägg publiceras...


Nu hoppas jag på massor med sol så att jag kan slappa i solstolen på nya altanen heeeeeeela helgen! Helgen är oplanerad (den va planerad från början, men något ändrades) och jag hoppas att jag får njuta med sambon i lugn och ro och bara göra saker som vi tycker sätter guldkant på vardagen!


Tack för mig!






Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards