Alla inlägg den 29 juli 2011

Av Kristin - 29 juli 2011 19:10

Ja, när nästa inlägg kommer kan man undra. Jag é askass på att blogga just nu. Hahah, men det kanske ni redan visste?! Nåja, jag har viktigare saker att göra just nu, som till exempel att ha semester. Dessutom undrar jag hur jag ska göra med mina Aschwitz-bilder? Ska jag visa dem för er? De är ganska grymma, vissa av dem iaf... Hmm, ja, jag vet inte hur jag ska göra med bilderna. Vad säger mina bloggbesökare? Ska jag kanske ta de lite snällare bilderna, eller ska jag helt enkelt visa det jag har fått uppleva?


Just nu ska jag avnjuta den bästa middagen på länge! Jag, Johan och K3 har varit i Lund och shoppat delikatesser som ska avnjutas med stugfolket (Jessi och Mattias för er som inte vet stugfolket är). Entrecot med kantarellsås (egenhändigt plockade kantareller), därefter jordgubbar med chokladfondue (choklad från Prag), vi avslutar starkt med en ostbricka! Seeeen lär vi vara proppfulla, om vi ens kommer till ostbrickan?!


Vilken tur att jag börjat "powerwalka" och cykla på min mördarmaskin (motionscykeln för er som inte vet...). Dessutom har jag börjat rida lite smått igen. Blomsi är på G igen! Nu ber jag er alla hålla tummarna för att hon håller så jag (läs vi, jag och Annette) kan rida lite nu! Har saknat ridningen såååå! Men snart är det dax att rida på Sune. Stackars pålle som ska asa runt på tjocka mig... Nåja, han bygger upp en stark kropp iaf! Hahah! Åhh, fan, jag måååååååste cykla mer på min mördarmaskin! Trist, men jävligt sant....!!!


Nä, nu skiter jag i detta kan jag meddela! Nu ska jag ta o supa bort min ömma nacke. Jävla helvetes-nacke! Hatar den över allt annat!


Tack för mig!

Trevlig helg på er alla!


//

Chisan



Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards