Alla inlägg den 17 april 2011

Av Kristin - 17 april 2011 10:43

Igår blev en knepig kväll, helt klart annorlunda. Jag och Johan skulle knalla bort till nya restaurangen i Gamla Boo. Vi fick även med oss Roman (grannen). Jessi jobbade och förväntade sig mat när hon va hemma sisådär ca kl 20.30 Eftersom restaurangen stänger kl 20.00 så tänkte vi att det inte skulle vara några problem att hinna hem och tillaga lite mat tills dess att Jessi skulle komma hem. Därför följde även Mattias med oss för att käka istället för att bli hemma och fixa egen kvällsmat...


Meeen, väl på plats så hamnade vi först i baren då det va hektiskt och personalen hann inte med att röja undan på borden. Men vi satte oss och snackade och fick till sist lite att dricka. Tiden gick, vi var där kl 18, men fick bord först kl 19.30 Ingen ko på isen tänkte vi, nu skulle väl ändå maten komma ganska kvickt.

Haha, nädå, det dröjde ytterliggare aldeles för lång tid, förätten kom, men fel antal, tre förätter. Jag hoppade över alltihopa och började istället traska hemmåt för att istället fixa lite mat hemma till mig och Jessi. Grabbarna stannade kvar.


Det hade visst varit trubbel på stället med strömavbrott och väldigt många fler kunder än de kunde ana. Stackarna va helt slut när kvällen kom vilket vi gäster tyvärr fick lida för. Synd tyckte jag, men ingen katastrof egentligen, jag har trots allt lite överseende för att de inte kommit in i rullorna riktigt än. Om man tänker efter så kanske vi inte skulle stövlat dit bort på premiärdagen...


Men stället va verkligen fint, mycket mysigt! Vi kommer naturligtvis gå dit igen, men vi väntar nog lite så de hinner komma in i lite rutiner och bli vana vid att det kommer gäster, hihi!

Trots att alltihopa blev pannkaka så tyckte jag konstigt nog inte att kvällen blev misslyckad. Konstig känsla, men det hela räddades ändå av att jag fick käkat med Jessi hemma.


Grabbarna kom hem föst ca 21.30 Till sist hade de fått mat (även om de fick in förätten innan de fick huvudrätten, haha). Nåja, maten hade varit god, om än lite stark (hoppas thaikocken lär sig försvenska smakerna lite, vi svenskar är inte så vana vid STARK mat).


Jag och Roman!

  Johan och Mattias i baren.

  Mysig inredning.     Det va ljust när i kom dit iaf, hihi!    

Jaha, så kan det gå en lördagskväll. I övrigt lyckades Johan och jag även fixa lite rensning i hamnen hemma. Isen på sjön har kapat all vass som sedan fyllt vår hamn, men igår fick vi rensat upp med båt och draggar. Resultatet blev ganska bra och vi fick sjösatt vattenskootern. Nu ska Johan börja på lite lagning/renovering av Jessicas och min postabåt (ja, den får heta postabåt eftersom den är gul). Snart ska vi väl kunna sjösätta även denna, ser fram emot lite sköna turer med den i sommar.

Diskussioner ang terassen fördes oxå igår. Nu jävlar vill jag ha förändring, jag vill bygga ut den och kapa räcket som stör utsikten. Hoppas på att vi ganska snart kan börja på detta projekt, det kommer bli sååååå bra! Till slut kanske jag äntligen kan få en terass som jag kan trivas på, ser fram emot resultatet!


Nu får jag nog gå och väcka gubben så vi kan börja på ett och annat här hemma, vi har ju många planer men aldeles för lite tid!!


//Chisan





Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards