Alla inlägg den 6 september 2012

Av Kristin - 6 september 2012 11:01





På måndag ska Sune få aluminiumfälgar på tassarna. Det var bara att inse att det helt enkelt inte går utan skor just nu. Det blir förhoppningsvis bara för en period framöver och till vintern ryker dojjsen igen.

Han kunde iofs fått gå där i hagen och skrota lite till, men jag behöver rida lite nu innan den förbenade vintern kommer. Hoppas nu det verkligen hjälper med skor!


Visst hade det varit läckert om skorna var lite pimpade i fina färger?!


Dagarna och livet rullar på. I måndags åkte jag med Jessi och Mattias på shoppingrunda i Helsingborg. Jag som sällan handlar särskilt dyra saker slog faktiskt till på tre stycken snygga lampor som jag ska ha över det bord som ska stå i vardagstummet. Vid ett senare tillfälle kanske jag kan fixa en bild. Men lamporna är rostiga kan jag avslöja, riktigt härliga!


På lördag är schemat fullstäckat. Hur kan man ha tre saker att göra SAMTIDIGT?? Stubbarace i Orås vid lunchtid och varar förmodligen hela eftermiddagen, vill gärna se eftersom K3 ska köra. Husvisning sisådär strax efter lunch i Höör, och som grädde på moset slänger vi in en möbelauktion kl 11 och 14 i Lund. Ja, vilken ska man? Husvisningen kan man säkert skjuta på. Men stubbaracet och auktionen går inte att ändra på och inget av dem kommer igen, inte i år iaf! Och vi behöver verkligen att vardagsrumsbord så auktionen känns väldigt intressant! Sen slänger vi in ett Malmöbesök på kvällen för att fylla dagen till max. Oj förresten, hästapållarna ska oxå hinnas med, hahahahah! Åhh, jag ger upp. Kanske inte ska gå ur sängen alls på lördag?


Igår red jag en sväng i skogen med Blomsi och Tina sällskapade i vagnen bakom Calle. Det blev en mysig runda utan fartdårar som försöker skrämma livet ur oss. Idag ska det göras något med liten Blomsi, undrar om det står tråkig tömkörning på schemat? Blä! Vi får väl se...


Sen slänger vi in en semesterbild, jag längtar så till Tenneriffa-resan i Januari. Börjar redan få lite semesterabstinens.


 



  

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards