Alla inlägg den 11 september 2012

Av Kristin - 11 september 2012 13:08

Igår blev dagen inte alls som planerat. Sa jag att det inte var lönt att planera då det ändå inte blir som man tänkt sig?? Igår vaknade jag med tuppafan, dvs långt innan jag egentligen hade behövt med facit i hand. Pappa åkte med till stallet då planen var att Sune skulle få nya dojjor. Men hovis, som alltid annars är så noga på tider hade lyckats göra en tabbe och boka mig på fel dag. Sune få därför gå barfota en vecka till, jaja, det dör han inte av och dessutom växer han så det knakar igen så det kanske gör susen med långa viloperioder mellan varven.

Jag tog och sadlade på Blomsi istället och red ett pass i paddocken. Jisses vad fint hon gick! Vilken kick man får av ett sånt ridpass, det är precis därför man rider! Nu kanske allt slit börjar betala av sig?

Då dagen var långt ifrån slut så bestämde pappa och jag oss för att ta hästasläpen och körde till Svedala för att hämta det nyinköpta bordet till vardagsrummet. Så vi fick trots allt gjort en massa matnyttiga saker och bordet blev hur fint som helst när det väl kom på plats!


När jag börjar fundera på det så har jag storshoppat den senaste tiden. Minns ni de rostiga lamporna jag lovade en bild på lite senare? Nu bord, bänk och stolar. Och i söndags blev det även en ny mobiltelefon!! Ja jag fick inse att min gamla trotjänare har gjort sitt. Undrar var jag ska begrava den och hur stor ceremonin ska vara? Det kommer bli en ledsam dag...

Det blev en Samsung Galaxy S3 som jag hoppas kan ersätta min gamla Eriksson-telefon på ett fint sätt.

 


Idag blir det ännu en ridtur, men denna gången i skogen. Det regnar ute nu och jag hoppas det blir bättre väder i eftermiddag. Lite regn har man inte dött av, men då min termostat fungerar halvbra just nu så hade jag önskat mig en torr ridtur så jag slipper frysa.


Avslutar dagen inlägg med detta citatet. Den är helt klockren och man borde tänka oftare på den.

 



Tack och hej!!





Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards