Alla inlägg den 30 september 2011

Av Kristin - 30 september 2011 08:26

Igår fyllde Johan år! Grattis till honom så här lite i efterskott. Den dära Rysslandsresan har satt sina spår. Spår jag aldrig trodde va möjligt. En av killarna på resan hade en Onepice. Till en början tyckte Johan detta var ett mycket underligt plagg, men efter några dagar utvecklades uppenbarligen en viss kärlek.


Hmm, Johan som tidigare skrattat år detta klädesplagg blev plötsligt smått besatt. Eftersom födelsedagen närmade sig så va det bara för mig (mina brödrar, mamma och Kjelle) att ordna med en sådan. Tro det eller ej, jag gav efter, men det är på vissa promisser, Johan får INTE lämna huset iklädd denna sparkdräkt!!


Denna modellen bidde det. Originalmodellen tydligen. Jag är inte värst insatt, men den är säkert gosig en kall vinterkväll. Numera kommer inomhustemperaturen inte överstiga 16 grader då Johan sitter väl påpälsad i en Onepice! Jag får nog ta och köpa mig en extra filt tror jag.

 



Eftersom det va födelsedagsfirande igår så tänkte jag slänga in en liten bild på rosor, men jag hittade denna istället, mycket roligare, eller vad säger ni?!


 


Johan önskade restaurangbesök på sin dag. Naturligtvis åkte vi till Eslöv till El Toro. Underbar mat, klicka HÄR för att komma till deras hemsida. Det är mycket väl värt ett besök, kan varmt rekommenderas. För oss är det nu tredje gången sen slutet av augusti vi varit där och ätit oss proppmätta!



Förresten, jag va ju på fullmäktigemöte i onsdags. Högst intressant, iaf den första timmen. En stor eloge till vår Socialchef Cecilia Grefve som under en hel timme lyckades trollbinda både politiker och åhörare! Underbart tal och presentation av Social sektors isande ekonomiska situation och dess konsekvenser. Nu hoppas jag att politikerna drar öronen åt sig lite och tänker till en extra gång innan de drar in på 20 tjänster i lilla Höörs kommun! Vi får väl se här fram åt hösten/vintern hur det blir med vår allas framtid...


Nä, frulledax!

Tack för mig!

Chisan








Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards