Alla inlägg den 18 september 2009

Av Kristin - 18 september 2009 09:01

Jaha, då va denna veckan snart slut. Men det bästa med veckan återstår, helgen!

Tyvärr blev inte helgen som planerat. Dock kommer den bli hur bra som helst iaf, vi fick snabbt annat inplanerat. Synd att Sten inte é bra nog i sin rygg för att komma och hälsa på. Fy satan vad trist för honom och familjen. Tänker på er ständigt. Skit att ryggont ska drabba så unga människor, orättvist! Nog för att läget alltid kan bli värre än vad det är, men hör man på Stens röst så förstår man att detta är illa nog. Håller tummarna för att oturen snart ska vända!


I helgen ska jag nog försöka att inte rida. HS kan behöva vila känns det som. Han blir fort trött när vi é ute på skogrturer, jag ska kanske försöka sakta ner hans utbildningstakt. Jag ligger nog lite före i planeringen. Man tar honom gärna för att vara äldre än vad han faktiskt är. Han é ju bara 3 år fortfarande. Ska se om vi kan ta några språng på naturhinder, sen om några månader blir det behövlig vintervila. Kan vara skönt för både honom och mig att slippa ge oss ut på hala vintervägar, slippa brodda och frysa fingrar och tår av sig. Nåja, vi får väl se hur det blir, man vet aldrig vad som kan sätta käppar i hjulen för oss på vägen...


Nä, fy bubblan, jag har inget kul att skriva, känner mig lite rastlös och lite hungrig oxå nu när jag känner efter. Hoppas det serveras god frukost idag. Till lunch blir det hämtemat. Pasta med lax, sjukt gott!!!


Funderar på vad man ska servera för mat ikväll, kan knappt komma på något kul... Hoppas Johan funderar ordentligt under dagen. Ikväll kommer Jessi och Mattias, det ska snackas skit hela kvällen. En och annan grogg kommer nog oxå slinka ner... =)


Nä, dax att hjälpa en kollega med lite hjälpmedelsbeställningar, inte så ball, men det måste ju göras...


//


Chisan







Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards