Alla inlägg den 11 april 2010

Av Kristin - 11 april 2010 20:40

Tina har varit flitig ikväll och lagt ut bilderna från löshoppningen idag. Snäll som hon é så låter hon mig publicera dem här. Nu kommer lite bilder på Hot Shot, dagsfärska, TACK Tina!


Han tycker verkligen det é kul att bli löshoppad!

  

Snygging é vad han é. Synd att matte inte tog snyggegrimman istället för denna lila lite mindre snygga grimman...

  



Vacker!!

  


Hihi, kul bild!!


Tack för mig!!


//

Chisan

  

Av Kristin - 11 april 2010 17:44

Då va löshoppningen avklarad. Hottentott uppförde sig helt enligt regelboken. Mindre osäkerhet idag, han hade allt på det klara med vad uppgiften innebar idag. Jag kan inte annat än vara stolt och glad över hans prestation. Han gör framsteg för varje vecka, han visar på mer och mer mognad. Han va helt avslappnad och fin idag, till en början till och med lite loj. Bättre lite åt det lugna hållet än stressa och spatta för minsta missljud. Dumt nog filmade jag inte idag, men Tina kanske fick en bra, eller rent av någon knasig bild?


Många va på plats för att se dagens löshoppning, många hästar fick rasta av sig, vädret va underbart. En bra eftermiddag. Tyvärr missade vi grillningen, men så é det på söndagar, då é det juh bingolotto =)

Synd bara att Emelie lyckades trassla in sig ibland bommarna på slutet och vred till sig i ryggen. Vi hoppas det onda snart går över!!


Nu kom stugfolket, dax för lite mat nu!


//

Chisan


Av Kristin - 11 april 2010 09:56

Känner mig lite halvseg idag. Vet inte om det beror på att det är söndag eller om det beror på de stackars groggarna som slank ner igår. Det va en trevlig kväll igår, Ken och Maria va här och hälsade på. Många minnen från en svunnen tid kommer upp, vi har massor att prata om uppenberligen. Nåja, trevligt va det och vi får hoppas det blir en grillkväll till sommaren oxå.


Här sitter jag, lite smått nerdegad i soffan denna söndag. Svärfar ska firas, hästarna ska löshoppas och god middag ska lagas och avnjutas tillsammans med stugfolket. Söndag innebär dessutom bingolotto! Haha, ja, det har verkligen blivit en rutin eller tradition kanske det heter... Inga storvinster än så vi fortsätter att jobba på det   

Denna söndag är med andra ord fullspäckad, kommer säkert däcka direkt efter bingolotto...


Huu vad jag é seg, gäspar i takt med katten. Skulle behöva plocka undan lite från igår, men jag orkar inte. Nyhetsmorgon och lite bloggande é vad jag orkar för tillfället. Hoppas jag snart piggnar till och kan ta tag i dagen.


Imorgon kommer hovis. Alla pållarna ska få nya dojjor. Nu é juh Hot Shot i full träning, så jag hoppas han uppför sig ordentligt, kanske vi inte behöver longera innan, eller så ska jag kanske inte ändra på ett fungerande konsept (stavas kanske koncept eller concept....). Hur som helst så é det drygt med hovisdag. Hela dagen går åt i stallet, men trots många timmar så har man inte motionerat en enda fyrbenting i slutändan. Ett ont måste känns det som...


Tack för mig...


//

Chisan




Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards