Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Kristin - 15 januari 2010 08:26

Fredag, åter igen, otroligt. Känns som denna veckan bara försvunnit. Den har gått ofantligt fort, det va ju nyss måndag... Eftersom veckan gått så fort så kommer väl helgen gå lika fort, om inte fortare... Nåja, helgerna é ju alltid välkomna. Imorgon har jag hästpassning, ska kanske passa på att göra något skoj, kanske en runda på IKEA och leta upp möbler till badrummet. Får väl se vad jag kan lura med gubben på...


Åsa, Peter, Theres och Mary é på väg hem nu, eller snart iaf. Huuu, jag känner känslan, dendära ångestfyllda jobbiga känslan som jag får av flygplan. Det é ju inte ens jag som flyger, jag kan väl skita i det, helt otroligt! Min hjärna spökar bara med mig, hoppas de dryga 5 timmarna går fort så jag kan släppa känslan igen.


Idag blir det en snabbis (haha, inga snuskiga tankar nu gott folk)i stallet, det é fredag och jag vill gärna hem i soffan och bara insupa fredagsmyset, snacka skit med gubben (ja han liknar verkligen en gubbe när han har sina Preemglasögon på nästippen), käka och dricka gott, farmvilla, facebooka och kanske ringa ett och annat samtal till någon lustigkurre, eller chatta lite på MSN. Då é det fredag, älskade fredag! 

Det har varit lite halvsegt att kliva upp på morgnarna denna veckan, men imorgon ska jag få sova lääänge. Nja, jag kan ju sällan eller aldrig sova länge, men iaf till kl 8 hade varit trevligt.


Tror ni att jag fick laddat in bilderna igår, NEJ!! Jag é sjukt kass på allt vad bilder heter för tillfället. Har ju inte ens kameran i väskan längre. Inte konstig, batteriet är i princip slut och jag giter inte ladda det, eller så glömmer jag det helt enkelt. Tror jag vill ha en ny kamera, då kanske det hade varit lite roligare igen, kanske iaf...


Nä, nu é det snart dax för lite fredagsfika, alltid uppskattat!

Tack för mig så länge!

//

Chisan


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards