Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Kristin - 8 januari 2010 11:13

Jaha, vad ska man skriva idag då? Har det hänt mycket sedan sist? Njä, det vill jag väl inte påstå. Jag har mockat skit, mockat skit och mockat skit!! Det låter lika trist som det är. Att ha häst under vintern är faktiskt inte särskilt roligt enligt min mening, men man vet ju att bättre tider kommer och att våren kommer någon gång iaf, ljusare tider framför oss!

Igår släppte jag vilhästen ensam i paddocken, snacka om att han busade som en riktig rodeohäst. Han é vansinnigt pigg och det enda jag kan göra är just att busa med honom en stund i paddocken. Det é verkligen kul att se honom, vilka språng han kan göra, jisses om han gör så när man sitter på, då lär jag sitta på månen.

Få se om Trixie fick någon bra bild på honom när han var i sitt esse, hihi!


Fredag igen, tiden går snabbt, denna veckan har varit en mjukstart och det tackar jag för. Solen skiner, det é verkligen en fin dag, men rysligt kallt. -11 grader står termometern på, det é mer än jag klarar av, håller på att förfrysa läppar och händer. Inte blir det bättre av att höra av från Åsa och Peter som nu sitter på Lanzarote och gottar sig, då fryser jag en smula extra. Har dåligt samvete, hatar min spralliga och otacksamma hjärna, hjärnspökena jag har skulle jag bara vilja radera, kasta i soporna och glömma att jag ens hade dem. Jag vill oxå kunna åka till värmen i gott sällskap utan att ha ångest som en annan sjukling på ett dårhus, fan, jävla hjärnspöken! Jaja, en dag kanske jag kommer flyga igen, men som det känns nu så kommer det dröja, denna gången har tåget redan gått. Stackars Johan, det é han som får lida mest...


Idag blir det förmodligen en lugn kväll, bara Johan och jag. Så som det ser ut nu, men man vet aldrig vem som plötsligt dyker upp, sällan eller aldrig sitter ju Johan och jag ensamma... Måste ju snart dra ihopa folk så man kan spela alla spelen jag fick i julklapp!


Tack för mig


/

Chisan








Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards