Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Kristin - 6 januari 2010 16:45

Mmm, det va ett tag sedan jag visade mig här. Idag har jag en liten stund över, farmville fungerar ju inte, hahahh!


Hela julen har varit, så även nyår och trettondagen. Några intensiva veckor, underbara veckor vill säga! Enda sedan lillejul har jag fått tid att träffa lillbrossan, han har bott här några veckor och vi har verkligen haft kul tillsamman. Jiohan har jobbat och K3 och jag har kunnat fylla dagarna med saker som vi tycker é roligt. Vi fick ta igen lite tid som vi tidigare förlorat.


Jag har varit ledig sedan fredagen veckan innan jul. Känns som jag verkligen behövde lite semester, komma ifrån och andas lite. Igår va min första jobbedag efter ledigheten, det känndes bra, har samlat på mig lite mer uthållighet, kanske jag inte exploderar lika lätt på jobb på ett tag...


Lillejul firades som vanligt hos farmor och farfar, sjukt kul, som alltid! Tänk den dagen då farmor och farfar inte orkar längre, vad ska vi ta oss till då? Hujedamej, den julen vill jag inte tänka på...

Julafton firades hos Kerstin. Jag fick engarera alla i julklappsspelet, herregud vilken succé, till och med mormor tyckte det va roligt, hoppas vi kan fortsätta med den leken och göra den till tradition!


Sen va det juldagen, ett hejdundrades firande. Först middag hos Jeppe, Anki, barnen och svärföräldrarna. Klappar delades ut, god mat serverades och sällskapet ska vi inte snacka om, mycket trevligt och uppskattat! Senare på kvällen trillade festfolket in, Bosse, Cina, Emelie, Anette, Jonas, Jeanette, Daniel och sist men inte minst K3 (fast han var ju på plats sedan julafton). Ja shit vad det hinkades in brännvin, i STORA (lite för stora) mängder!! Vid midnatt bar det av till Jägers, efter lite övertralande på Cina, hon skulle definitivt inte till Jägers, hmm, det gick kanske inte så bra, eller ja, bra för oss för vi fick släpat med henne till sist. Den enda som sviktade va Bosse, men det va väl kanske han som mådde bäst på annandagen, vissa av oss andra mådde ganska pissigt, men det får man leva med, man får skylla sig själv helt enkelt. HATAR klibbiga och söta snappsar såsom turkisk och lakritssnaps, sällan eller aldrig kommer jag dricka dessa någonsin igen.

Nästa år, hahah, nä, det é ju detta året, då förväntar vi oss ännu bättre uppslutning, Tina, Åsa och Cecilia, ni kan känna er träffade, skärpning på er! Inte ens semesterresa är en ursäkt, hihi...


K3 och jag har ridit, eller snarare skrittat tillsammans, jag på vildhästen Hot Shot och K3 på Billbo. En av dagarna skickade Åsa och jag ut "barnen" själva till skogs, kul för oss, då fick vi oss många skratt.

Vi har besökt kulturen i Lund, väldigt spännande faktiskt, de hade betydligt mer att erbjuda än jag trodde.


Fixade nya skridskor här om dagen, var ute på min andra runda idag. Ringsjön é ju ordentligt frusen så det é bra att åka på. Men mina arma fötter klarar ingen lång stund, får sån förbannad kramp, ont som sören gör det. Kul att kunna åka dock, man får passa på, det é sällan sjön fryser så man kan åka på den.


Annars mockar jag mest skit, mockar ut skiten och fyller på med rent, dag in och dag ut. Känns aldrig som man får någon belöning för det, kan ju inte rida när snön ligger, astrist. Jag som hade planer på att börja rida i veckan, nu när jag har lite mer tid då jag börjat jobba igen, hahahaha!!


Lite bilder, det va ju längesedan det va några roliga bilder med på bloggen, men idag ska jag lägga ut ett helt gäng, håll till godo.


Tomtenissarna!

  

Verkar som Johan varit väldigt snäll iår...

   Förfest på Juldagen, tummen upp för det!

Förfest, Cina och Emelie.

  Emelie på jägersbos dansgolv.   K3, Emelie och Johan på Jägers!     

Pippi, fin som tusan, sitter och väntar på skrovmålet...

 

Ja, nog va han hungrig alltid! Gott med oxkött från konsum och räkmacka.

  

Jessi på Nyår!

 

Martin på nyår!

  

K3 på Billbo (tror dock att jag fick Lukas täcke istället för Billbos egna tcke, sorry) och Theres på Lady.

Johan matar alla pållarna med morrötter. Lady och Calle.

  Åhh vad han é söt!!!

  Hottentott, alltid sugen på en morot!!

Johan på ringsjön, iklädd skridskor han köpte för 15-20 år sedan, aldrig använda innan, men nu ska de slitas på!

        


Nä, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det slapp i soffan för hela slanten. Nu får vi se när nästa uppdatering sker, men förhoppningsvis ska det inte dröja fullt så länge...


/

Chisan

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards